Betere Audio en Bluetooth integratie in nieuwe Android app van 3CX

Juni 2021, Huizen: Door het coronavirus moesten veel bedrijven onvoorbereid werken op afstand. Medewerkers moesten zich snel aanpassen door hun persoonlijke berichten-apps te gebruiken om te communiceren. Voor ieder bedrijf dat 3CX gebruikt, is er de mogelijkheid om heel eenvoudig aan werknemers beveiligde communicatie aan te bieden voor werken op afstand.

Met de iOS- en Android-applicaties van 3CX is zakelijke communicatie niet meer gebonden aan het kantoorgebouw. Neem je toestel overal mee naartoe en werk onderweg. Beantwoord zakelijke sms-, Facebook- en websiteberichten, voer en ontvang gesprekken, chat met collega’s, start een videogesprek en zorg ervoor dat je klanten tevreden zijn, zelfs als je op afstand werkt. Met 3CX behouden je externe teams de productiviteit en blijven ze te allen tijde verbonden met collega’s en klanten.

Nieuwe, betere Android app van 3CX zorgt voor nog betere Audio en Bluetooth integratie

Deze nieuwste update zorgt voor een nog snellere en betrouwbaardere connectiviteit, geavanceerde integratie met het Android-apparaat van je medewerkers en een naadloze audiokwaliteit. Deze nieuwste Android-client is nu beschikbaar in de Google Play Store en bereidt apparaten voor op de binnenkort uit te brengen V18.

  • Je ziet nu je beller-ID van inkomende 3CX-oproepen
  • Je kunt een gesprek beantwoorden vanuit een berichtmelding die tijdens een gesprek is ontvangen.
  • Je kunt automatisch vergaderingen toevoegen aan de agenda van je apparaat

De agenda van het apparaat is geïntegreerd met de functie Conferentie plannen, dus het is nog eenvoudiger dan ooit om een ​​conferentie te maken. Wanneer je een conferentie plant, maakt de app automatisch een kalendergebeurtenis aan, zodat je dat niet meer hoeft te doen!

Audioverbeteringen over de hele linie
We hebben de audioverwerking op alle ondersteunde apparaten verbeterd. We schakelen nu Telecom API in. In combinatie met een betere echo-onderdrukking klinken je gesprekken op Bluetooth-apparaten beter dan ooit tevoren.

Andere oplossingen en verbeteringenVerbeterde integratie met Android DND-modus.

  • Verbeterde chat: eigenaar worden, overdragen en chats markeren als afgehandeld.
  • Vaste app die in sommige gevallen niet opnieuw inrichtte.
  • Vaste Facebook-ID die wordt weergegeven in Facebook-chatberichten.
  • Vaste inkomende wachtrij-oproepen zonder wachtrijnaam na naamovereenkomst.

Download nu
Ga naar de Google Play Store om de Android-app nu te downloaden en scan de QR code in je 3CX welkom mail. Heb je vragen over de installatie en de koppeling met je 3CX systeem, bel met de support van Hompes, we helpen je graag. Support telefoon 035-525 88 69. Laat ons weten wat je ervan vindt op de 3CX-forums!

Hompes Telecommunicatie is al sinds 1973 gespecialiseerd in telecommunicatie en netwerken. Onze gecertificeerde monteurs weten als geen ander hoe zij een stabiel, snel en beveiligd wifi-netwerk, afgestemd op jouw bedrijfspand, moeten leveren. Ben je benieuwd hoe dat er voor jouw bedrijf uitziet? Neem dan contact met ons op via info@hompes.nl of 035-5258869.